Priceless Simona

Am avut de doua ori ocazia anul acesta sa o intalnesc pe Simona Halep, imediat dupa niste momente importante. Primul a fost in cadrul turneului WTA de la Bucuresti, la care a participat mai mult pentru bucuria fanilor din Romania, brusc atenti la ce se intampla pe terenul de tenis. Xerox e partener global la WTA, iar anul acesta parteneriatul global a insemnat o ocazie pentru noi sa o vedem pe Simona pe teren si apoi de aproape, cateva minute, dupa meciul din semifinala.

Al doilea a venit ca o surpriza de proportii astazi, cand dupa Turneul Campioanelor, la Showroom-ul Porsche din Pipera, Simona s-a intalnit cu o alta sportiva, un Porsche Carrera 4S rosu.

 Simona

Pentru Simona, era primul Porsche, dar toti cei prezenti in showroom ne gandeam ca in cariera ei va aduna, cu certitudine, o flota. In fond, o data ce te obisnuiesti ca ai cheia pe stanga, nu-ti mai trebuie altceva.

Exista un zambet pe care Porsche ti-l asterne pe buze de la prima vedere – si in acest caz se vede in fotografii. Pentru o jumatate de ora, toti cei prezenti eram radiosi, ca niste copii – ea, bucuroasa de intalnirea cu Carrera, noi, de intalnirea cu ea.

Ambele intalniri mi-au lasat impresia unei persoane extrem de modeste si de serioase, care se lupta vitejeste cu disconfortul de a fi in ochiul public si incearca sa se invete cu admiratia celor din jur. Pana una alta, pare surprinsa si amuzata de fiecare data ca lumea o descopera, ii pretuieste autograful pe un colt de hartie si isi doreste teribil o poza cu ea.

Simona 2

Cred ca, pe alocuri, noi suntem mai rai ca ea. Am fi executat-o pe Serena Williams. N-am avea nici o ezitare sa spunem ca ne dorim o flota mare, mare de Porsche. Sau ca banii, cum declara un june la o conferinta la care am participat acum cateva saptamani, sunt o valoare morala in sine, mai ales cand sunt multi.

Ce bine ca ea nu e asa! Si sper din tot sufletul sa nici nu devina vreodata.

Questions? Comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: